BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 27 June 2011

weh , yang kau nak sangat HOT tu pesal ?
aku TAK FAHAM doe , dengan kau !
HOT TAK BAWAK KEMANE lhaa wehh !
sumpahakutakfahamdengankauyang
bataksangatdenganHOTnieyy !
berubah lhaa wehh ! :')





nak tahu sapeee ? CAPITAL S !
batak sangat nak HOT . 
selagi boleh kau nak kakak angkat , adik angkat , abang angkat !
bebulu siakk --'


:)

Friday, 24 June 2011

love is too hard !

  • hishh ,
  • sesaat yg aku rase kann bagaikan seminit
  • seminit yg aku rasekann bgaikan sejam
  • sejam yg aku rase kann bgaikan sehari 
  • sehari yg aku rase kann bgaikan sebulan
  • sebulan yg aku rase kann bgaikan setahun
  • setahun yg aku rase kann bgaikan bertahun-2 lamenye
  • SUMPAHH , AKU TAK LEYH BERPISSAH NAN KAW
  • kaw terlalu BERMAKNA buadd aku
  • S0RRY weyh , S0RRRY sebabb AKU TERLALU MENYANYANGI KAW :))
 sekarang aku tahu bahawa CINTA ITU TERLALU JAHADD sebab BOLEH MEMBUATKAN SESEORANG ITU MERANA HANYA KERANA CINTA !
:))

~ SEKIAN ~
 nnty aku smb0ng lagi towk siri kedue :))

LOVE IS REALLY HARD

kenape ea ?

aku pon tahulah kenape kan . tapi aku macam terase dah tak boleh rapat dengan GENG TWIST !
guys , sorry kayy kalau kalian rasa saya palau kalian , the truth is hati saye dah tak boleh nak rapat dengan korang :')

GUYS , SORRY ! :(

hari yang membosankan !

hah , harini sekolah agak bosan , tapi gila !
seronok dapat kenekan budak tu ! tulah sape suroh makimaki orang ! kan dah kene :)
yeah , bosan tapi GILA !

Thursday, 23 June 2011

kawan aku sayang !

SURAYA ! iloveyou bebie :)
kau bestiee akuu lahh xD



MAIII ! iloveyougilababi darling ! sumpah sayang kau :)
kite dah macam sibling kann ? haha

don't leave me kayy :)

my adeq sayunk !

AKIMA IFUHA ! iloveyousofuckindamnshit adeq ! never let me alone kayy sayangg :)
ilyyy <3

niey pulak JAZREENA ! dye niey pon adeq angkat yang aku paling sayang !
adeq , akak sayang adeq ketatketat ! tak mao jealousjealous kayy :)

aww , rindu pada blog ini membara meih :)
sorry kay lame tak update , busy kodd xD

Wednesday, 15 June 2011

mase pergi MUZIUM !

best gyle wehhh :)
masok PLANETRIUM lagi gempak
maen2 kat dalm tuhh
macam budaks2 !
hee :)
dah nnty aku uploadkan pixx mase kteowg kat sane ea !
kbaii , nak pergi sekolah :)

Tuesday, 14 June 2011

about me :)

heyy kalian , saye takbagitahu pasal ssaye lagi aknn ?
okay , name saye FATIMAH , panggel EIMA je :)
umo 13 :) sekolah SMKTM XD
saye gyle happy go lucky lahh , pape pon follow lah saye ea :)

iloveyou <3 , hikhik :P

Monday, 13 June 2011

blog baru wehh

weh , korunk2 neyy blog baru sayee tauu
dulu saye ade blog tapi lupe password mehh :)
hehe :)