BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 18 July 2011

SAYANG INI BUDAK ♥

okay , now this post pasal NURUL AIN NABILA :)
ini budak sepet dah macam adik angkat aku jeh .
aku selalu WALLING DENGAN DIA KALAU AKU ONLINE .
aku pon macam DAH TERSAYANG dekat budak comot neyy ,
hoho tak comott ,
wanna see her face ?


okayy , inilah budak comot or budak sepet yang aku maksodkann ,
dia comell kenn ?

kayy , last word AKAK SAYANG ADIK LAH .
kboiii :)

kejadian mase BERSAHUR !

hari ni 19/7 aku puase ganti lahh kann .
then , mase nak berbuka boleh tak aku terrBANGON lambat .
lagi 10 minit nak azan macam tu .
aku pon kelam kabot gosok gigi and others .
then , mase nak makan pulak tetibe je ade orang call aku .
so , aku pergi angkat call tu dulu .
bila dah habes OTP lagi lime minit je nak makan .
aku lagii lahh kelam kabot , mane taknye dalam rumah aku je yang puase :)
mak aku dah membebel cakap , LAIN KALI BANGON LAMBAT LAGI YE ANGAH .
aku diamm je , bilaa aku dah makan then dah nak habis aku minum lah air , tetibe aku dengar azan dalam TV , aku minum lajuu gilee sampai tempat aku azan , sumpah aku tak pernah seKELAM KABOT niey kalau bersahur :)
kboii <3

Sunday, 17 July 2011

mengutok !

okay , pada hari 17/7 aku menggile dengan MUHAMMAD DANIAL !
kiteorang kutok-2 orang .
then , kiteorang kutok someone niey name dye tutuututt .
rahsiee lhaa kann . :)
boleh tak DANIAL cakap : MUKE DYE MACAM NEGRO , BAJET semuaa terok-2 dye kutokk .
aku dahh teerggelakk macam orang gilaa :)
haha , dia cakap ramai orang panas dengan budak tu , yeh .
memang pon , perangai macam tu sape tak panas ken ?

hoho , dah malas nak tulis banyak-2 .
kbaii :)

Friday, 15 July 2011

tempat mengadu pertama !

hari ni , 17/6 aku dpt tempat mengadu .
NAMA DIE DANIEL IRFAN , weh thanks sebab sudi jadik tempat mengadu aku .
dia baik gilaa kodd . aku sayang kau weh . :)

NURUL AIN NABILA !

kayy , this post for adik nabila . !
hoho , aku baru kenal budak comel ni harini 16/7
dia comel , baik , friendly .
hope dapat kenal dengan lebih rapat dengan adik :)
iloveyou lhaa <3

niey orangnyaaa

comel kenn ? :)

salah aku eh ?

MIMI , DANIAL , ARIS !
korang ! salah aku ke korang gadoh bagai . !
MIMI , kenape kau nak jealous bagai aku rapat dengan DANIAL !
bukan salah DANIAL , salah AKU !
ARIS , asal kau gadoh dengan MIMI .
MIMI HANNANI BT MD FAWZI ! SUMPAH TADEK NIAT NAK BUAT KAU JEALOUS BAGAI .
AKU TAK MINTAK PON DIAORANG LAYAN AKU . !
KALI NI KAU NAK MARAH AKU , MARAH LHAA .
AKU TAHU KAU BUDAK HOT , SO MESTI RAMAI ORANG BACKUP KAU .
KAU CUN , SEMUA ADE DEKAT KAU . !
please , aku just nak kau maafkan dieorang n maafkan aku !
kau dah tak perlukan aku , kau budak hot . senang dapat kawan baru .
kbaii --'

aku berubah !

weh korang , aku mengaku aku berubah .
dulu maybe aku gedik , but now tak gedik mane pon .
aku just nak berubah , salah ke ?
aku tahu aku gedik , jahat !
so , biarlah aku berubah . :(